Harri

Wesan golf kilpailu 2015 järjestetään hyväksi todetulla kaavalla, kolmatta kertaa Porvoo Golfin kentällä Torstaina 20.8.kello 15:00 alkaen.
Tee ajat julkaistaan muutamaa päivää ennen kilpailua, kun osallistujat ovat selvillä ja järjestelyt Porvoo Golfin puolelta hoidettu.

Kilpailumaksu on 45 €, pitäen sisällään kahvin ja pullan ennen lähtöä, kisajärjestelyt, kilpailukierroksen, sekä ruokailun kilpailun jälkeen.
Klubilla on kilpailun jälkeen myös mahdollisuus saunomiseen ennen tai jälkeen ruokailun.
Kilpailumaksu tulee suorittaa viimeistään perjantaina 7.8 Töölön Wesan tilille / Töölön Vesa ry FI94 2262 1800 0142 57 ja viitenumerolla 14067. Tekstikenttään oma nimi ja Golf 2015
Nimi, kotiseura ja tarkka tasoitus tulee ilmoittaa vasta maksusuorituksen jälkeen osoitteeseen harri(piste)wartiala(miuku)bemecon(piste)fi otsikolla Töölön Wesa golf 2015, tai samat tiedot tekstarilla numeroon 0503700768

Kilpailu on avoin kaikille Töölön Vesa ry:n jäsenmaksun maksaneille jäsenille.
Kilpailumuotona on tasoituksellinen lyöntipelikilpailu jossa korkein hyväksytty tasoitus on 36.
Erikoiskilpailuina myös paras tulos, pisin draivi ja lähimmäs lippua tulokset palkitaan

On tärkeää että jokainen kilpailuun osallistuva osallistuisi myös palkintojen hankintaan ja toisi palkintopöytään jotain mukanaan.

On myös erittäin tärkeää levittää tieto kaikille Wesa jäsenille (ainakin kaukis ja futis), eli laittakaa posti eteenpäin jos havaitsette puutteita lähetyslistassa.

Wesan vt. golftoimikunnan puolesta, ET, TF, Pepe L., Körri ja Harri W.

Tervehdys hyvät herrat!
En ilmoittaunut Vesan IK-40 tulevalle kaudelle, koska halukkaita pelimiehiä ei ollut riitävästi,
Mikäli joku on valmisi investoimaan ko. sarjan pyörittämiseen, niin sitten hyvä mutta pelaajarinki pitää olla suurepi kuin 5 varmaa pelimiestä.
Olen valmis luovuttamaan tämän tehtävän sille henkilölle, joka näkee joukkueen rakentamiselle vielä mahdollisuuksia.
Määräaika umpeutui toukokuun lopussa.

Terveisin Mikko

Moro jätkät!
Nyt pitää päättää lähteekö Vesa IK-40 ensi kaudelle skulaamaan.
Vahvistus pitää hoitaa kuun loppuun mennessä ja hieman askaruttaa, kun viime kaudella ei löytynyt pelehin riittävästä kundeja.
Söimme jatkuvasti gamlojen rosteria.
Onko joku saamassa uusia kavereita messiin?
Sitovia ilmoittautumisia kaivataan allekirjoittaneelle 25.05.2015.
Haluatko siis edustaan Vesan IK 40 kaukisjengiä kaudella 2015-2016.
Terveisin Mikko

Pasi

Olen käytettävissä. Päähuomio kuitenkin ik-50 jengissä.

Sami

Mukana

Ari

Kyllä siellä mukava pelata on JOS vaan tulee tarpeeksi peli miehiä.eli vastaus on Kyllä.Ja kiitos viime kaudesta kaikille pelaajille!

Mikko

Tiedoksenne arvon herrat ja kiitos mukavasta menneestä kaudesta.
Toivoittavasti saamme ensi kaudeksi aktiivisen ja tehokkaan jengin.
Alla Teukan uunituore meili!
T: Mikko

Mestaruusturnaus 24.-26.04.2015

Loppuottelujoukkueet palkitaan mitalein, pytyin ja lahjakortein. Pistepörssin voittajille myös pytyt loppuotteluiden yhteydessä
Mikäli ottelu on tasan normaalin peliajan jälkeen, niin välittömästi suoritetaan voittomaalikilpailu voittajan selville saamiseksi.
Kaikissa peleissä 2 viimeistä minuuttia on tehokasta peliaikaan. Otteluissa on myös kaikilla oikeus ottaa aikalisä. Ottelut alkavat ilmoitettuina aikoina.

LoPeTo - City Horo
Vikings vs Coyotes
Finaali

Pistepörssin 1. Petri Lilja 54 (15+39)